Moblrn | Blog

Så här kan Moblrn hjälpa dig att nå ut med utbildningar

iStock-517938410.jpg
“Att samla 100 personer samtidigt för introduktion och utbildning är inte helt lätt. Det är alltid ett par procents bortfall. Det är också väldigt tidskrävande för oss på HR-avdelningen och i ärlighetens namn är koncentrationen bland ungdomarna inte på topp hela tiden. ”
— Sandra Petterson, HR-strateg på Region Halland

Vi vet att det är tidskrävande och kostsamt att utbilda personal

VI har själva rest en halv dag för att sitta i skolbänken ett par timmar för att sedan åka hem igen. Även om det är trevligt att träffa kollegor har vi många gånger ställt oss frågan om detta verkligen är effektivt. Vi började att utforska hur man med hjälp mobil teknik och kunskap kring mikrolärande skulle kunna göra utbildningar på andra sätt. Resultatet blev Moblrn - en digital plattform där du som utbildare kan skapa interaktiva utbildningar som du sedan låter kursdeltagarna genomföra i små mikropass ett par gånger i veckan. Deltagarna kan genomföra utbildningen i sin takt och du kan se vilka som lärt sig vad.

Vi har utbildat tusentals personer via mobilen

Sedan starten (år 2016) har över 50 företaget använt vår tjänst för att utbilda tusentals medarbetare. Phils Burger använder vår app för grund- och vidareutbildning av alla medarbetare. De använder till och med vårt verktyg som ett mobilt intranät. Region Halland lät sommarjobbarna gå hela introduktionspasset via mobilen istället för en halvdag i ett klassrum. Gyproc utbildar säljare i byggvaruhandeln kring deras lösning för gipsväggar. Utbildningen har gått så bra att Gyprocs nu rullar ut Moblrn internationellt. 8 länder är redan i gång.