Moblrn | Blog

Moblrn rekryterar: Säljare

Nyskapande Produkt söker driven säljare (1).png

Vi är i en expansiv fas och söker nu en uthållig och affärsmässig säljare som motiveras av att stänga affärer.

Vilka är vi?

Moblrn erbjuder en plattform för att företag själva ska kunna skapa mikrokurser och digitala utbildningar – direkt för mobilen. Enkelt, snabbt och tillgängligt - både för den som köper in, den som gör och den som ska genomföra utbildningen.

Våra kunder är både stora och små organisationer och företag som ser värdet av dialogbaserad utbildning av anställda, partners och kunder. Vi jobbar med kunder som Länsförsäkringar, Assa Abloy, Saint-Gobain, Phils Burger, Humana, SABO och Region Halland.

Vad vi erbjuder dig:

Vi erbjuder ett utvecklande och utåtriktat arbete i ett företag i framkant inom digitala utbildningslösningar. Moblrn är ett företag som växer och som präglas av stort kundfokus där varje medarbetare har en lika viktig funktion. Vi drivs av att skapa framtidens utbildningar och göra dem tillgängliga för fler människor och målgrupper. Som säljare har du en nyckelroll på denna resa.

Arbetsuppgifter och ansvar: 

  • Du kommer att kontakta nya presumtiva kunder och boka kundmöten.
  •  Utifrån kvalificerade leads/prospects kommer du att bearbeta dessa genom säljbesök, och konvertera dem till kunder. 
  •  Du samarbetar med övriga i säljteamet och vår Customer Success Manager där vi skapar en effektiv tillväxtgenererande säljkedja.
  • Tjänsten är på heltid och placerad på vårt kontor i Stockholm. Du har budget- och resultatansvar. Resor inom Sverige och Europa ingår i uppdraget. Du rapporterar till VD.


Vem är du? 

För att trivas hos oss måste du triggas av en entreprenörsmiljö, vara nyfiken, ha egen drivkraft och kunna arbeta både självständigt och i team för att nå resultat. Att brinna för att skapa och utveckla kundrelationer med fokus på avslut. Vi tror att du är en sann relationsbyggare och att du arbetar förbättringsorienterat både internt och ut mot kund.

Din profil:

·      Relevant utbildning i marknadsföring och försäljning eller motsvarande.

·      Gärna erfarenhet av marketing automation och leadsgenerering digitalt

·      Erfarenhet av kvalificerat säljarbete mot företag, gärna inom SaaS (Software as a Service)

·      Van att arbeta med budget- och resultatansvar och drivs av att leverera

·      Behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift

·      Flexibel, strukturerad, affärsorienterad och med förmåga att genomföra saker från A till Ö

 

Är du rätt person? Välkommen med din ansökan!

Om du tycker att det här låter intressant vill vi gärna att du kontaktar vår VD, Anders Börde, anders.borde@moblrn.com, med din ansökan och ett kort personligt brev. Vi hanterar ansökningar löpande.