Moblrn | Blog

Moblrn lanserar Almedalsförlängaren

Vi på Moblrn erbjuder marknadens enklaste verktyg för företag och organisationer som behöver nå ut snabbare och bredare med sina utbildningar. Nu lanserar vi “Almedalsförlängaren” - en tjänst anpassad för att öka effekten av de seminarier företag och organisationer genomför i Almedalen.

Varje år genomförs flera tusen seminarier under Almedalsveckan. Företag och organisationer lägger ner mycket tid och stora summor pengar för att locka deltagare till just sina evenemang. Men få har koll på vilka som kommer och har ofta inga verktyg för att följa upp seminariet efter Almedalsveckan. Detta vill Moblrn ändra på och lanserar nu Almedalsförlängaren.

Skärmavbild+2019-06-26+kl.+22.15.30.png


Almedalsförlängaren är ett digitalt verktyg där du skapar ett program för hur du engagerar din målgruppen via mobilen. Före, under och efter seminariet i Almedalen.

– Med Almedalsförlängaren kan arrangören bjuda in deltagarna redan innan seminariet för att ställa frågor och dela material i form av texter och filmer. Under själva seminariet går det att använda appen för interaktion. Men den stora nyttan är uppföljningen efter Almedalen då man kan använda Moblrns tjänst för att skicka ut presentationen, filmer, ställa frågor och uppdatera deltagarna om nyheter kopplat till seminariet, säger Anders Börde, vd för Moblrn.


Almedalsförlängaren i korthet:

  • Starta ditt seminarium ett par dagar innan i mobilen.
  • Ställ frågor inför seminariet.
  • Möjlighet till interaktivitet under seminariet.
  • Samla allt i appen; presentationer, filmer, intervjuer med deltagare, kontaktuppgifter etc.
  • Följ upp direkt efter med frågor.
  • Fortsätt dialogen efter semestern.

Arrangören får tillgång till Moblrns plattform och kan därigenom lägga upp material i form av text, film och bild som sedan skickas ut till mottagarna via en pushnotis i Moblrns app.

För mer information:
Anders Börde, vd Moblrn: 0733-099 003

Testa Almedalsskolan inför ditt besök i Almedalen

Inför politikerveckans start bjuder Moblrn tillsammans med PR-kollektivet och Almedalsveteranerna Karin Bäcklund och Fredrik Pallin in till en mobil Almedalsskola. Utbildningen är gratis och till för alla som vill få bättre koll på politikerveckan i ett snabbt format.

Karin Bäcklund och Fredrik Pallin har lång erfarenhet av almedalsveckan och delar nu med sig av sina erfarenheter i Almedalsskolan. Almedalsskolan inkluderar bland annat praktiska tips som vad man bör packa, vad man ska förbereda innan man åker men även Almedalens historia och lite vett och etikett.

Så här får du tillgång till Almedalsskolan:
Almedalsskolan är gratis och finns tillgänglig i appen Moblrn från och med i dag. Ladda ner Moblrn till din mobil, logga in med din mejladress och lösenordet almedalen

Du kan kolla på Almedalsskolan på webben eller i din mobil. Klicka på länkarna nedan för att ladda ner den app som passar din telefon.

iPhone: https://apps.apple.com/se/app/moblrn/id1045170625?mt=8&ign-mpt=uo%3D4

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=se.mobb.mlearning

Webapp: https://app.moblrn.com/#/login

Skärmavbild 2019-06-26 kl. 22.15.47.png